Grafologie

handschrift deskundige
Maak een afspraakBEKIJK PRiJSLIJst
Wat is grafologie of handschrift deskundige?
Grafologie of schriftkunde is de studie en analyse van handschriften en schriftbeelden in relatie tot de menselijke psychologie. Wij bieden u onze dienstverlening aan om beter kennis te maken met uw persoonlijke eigenschappen met als doel om uw troeven en aandachtspunten te identificeren, of om u te helpen voor een gepaste studie- of loopbaankeuze.
Voor wie?
Studenten, scholieren en werkzoekenden
U bent student en u twijfelt tussen verschillende studierichtingen, of u twijfelt of u bepaalde studies aan kunt? Deze studie is combineerbaar met Student Coaching. Zie ons aanbod voor "Student package" : grafologie +  Student Coaching.

U bent werkzoekende en u wenst een gepaste keuze te maken tussen verschillende werkplaatsen? Of u wenst begeleid te worden bij het vinden van een geschikte job in relatie met uw persoonlijke eigenschappen?
De studie van uw handschrift kan u hierbij helpen.

Deze studie kan gecombineerd worden met ons "Business package": grafologie + Business Coaching.
Human Resources, bedrijfsleiders, werkgevers, VDAB en uitzendkantoren
U bent werkgever met vacante jobs in uw bedrijf, u heeft kandidaten, maar u twijfelt over wie aan te nemen? Of misschien heeft u in het verleden slechte ervaringen gehad en u wilt dit niet meer meemaken?
De studie van het handschrift, bijvoorbeeld een handgeschreven motivatiebrief, kan u helpen om de persoonlijke eigenschappen van de kandidaat in relatie tot de criteria van de vacature beter te bepalen. Bijvoorbeeld: indien de vacante job veel verantwoordelijkheidszin, engagement, weerstand tegen stress, volharding, .. vereist, kan de studie van het handschrift u bijkomende inlichtingen verschaffen, naast de informatie die u met sollicitatiegesprekken, enz... zal kunnen verzamelen.

Bent u verantwoordelijke of werkzaam voor een uitzendkantoor, dan kan u met de studie van het handschrift van uw uitzendkrachten, naast de informatie die u zelf over hen heeft kunnen verzamelen, uw werkkrachten gerichter uitzenden naar de meest gepast interim-jobs voor elk van hen.
Bekijk zeker ook ons aanbod in "Business package": grafologie + Business Coaching.
Notarissen, advocaten, justitie- en politieambtenaren
Onze dienstverlening is hier gericht op de analyse van handgeschreven documenten en handtekeningen in het kader van onderzoek naar de herkomst van de schrijver. Dit maakt deel uit van forensische schriftexpertise.

Deze dienstverlening wordt binnenkort aangeboden. Het zal combineerbaar zijn met ons "Law package": forensische schriftexpertise en studie van de lichaamstaal.
Particulieren
U wenst uw persoonlijkheidseigenschappen beter te kennen, uw troeven, uw aandachtspunten, .. ?
We kunnen u hierbij helpen. 

Deze dienstverlening kan gecombineerd worden met "Happy package": Life Coach + grafologische studie

Prijslijst

Documenten

Particulieren en studenten
Onmiddellijke analyse (zonder verslag)
€90
Korte schriftelijke analyse
€150
Uitgebreide analyse
€200
Professionele aanwervingen
Per kandidaat
€250
vanaf 10 kandidaten
-20%
Notarissen, advocaten, justitie, ...
Forensische schriftexpertise
SOON...

Handtekening

Particulieren
€90
Professioneel
€150
Kan u zich niet tot naar onze lokalen verplaatsen? 
Geen probleem. We rekenen €0,5 / km verplaatsingskosten aan.

Het woord is
 aan onze
 cliënten

Liesbet
Hartelijk dank, Emmanuelle! Ik liet mijn handschrift door jullie zorgen analyseren, omdat ik twijfels had over mijn vaardigheden om studies Logopedische Wetenschappen aan te vangen. Uw analyse heeft mij doen begrijpen dat ik over voldoende vaardigheden beschikte om deze studie aan te vangen. Ik aarzelde toen ook tussen logopedische wetenschappen en maatschappelijk assistent. Ik ben net gestart met de eerste optie en ik heb er geen spijt van. Ik vind het verbluffend dat men zoveel informatie uit zo'n handschrift kan halen.
Tony A.
Bedrijfsleider
Aanvankelijk was ik sceptisch over het gebruik van grafologie als instrument voor het selecteren van kandidaten voor de functie in mijn bedrijf, maar het is duidelijk dat de resultaten me in staat stelden om me beter te richten op de kandidaten die het meest geschikt waren voor de vereiste criteria. Bedankt aan het hele team.