Packages

We hebben een aantal voordelige
packages samengesteld voor jullie!
Kan u zich niet tot naar onze lokalen verplaatsen?
Geen probleem. We rekenen 0,5 € / km verplaatsingskosten aan.
Happy package
12 zittingen
Dit aanbod is speciaal gemaakt voor iedereen die een droom, een verlangen of een doel heeft, maar deze niet op eigen kracht kan bereiken, of voor al diegenen die de betekenis in hun leven hebben verloren, of die blokkades hebben die hen ervan weerhouden vooruit te komen in hun leven. Het omvat een volledige Life Coaching + een grafologische studie van het handschrift van de cliënt om de troeven, sterke punten en andere kenmerken van zijn persoonlijkheid in het licht te stellen, die essentieel zijn om een actieplan op te stellen dat in overeenstemming is met de waarden van de cliënt.
€1099
Student package
8 zittingen
Het studentenpakket bevat een handschriftstudie + studenten coaching. Zo krijg je volledige ondersteuning om uw resultaten, uw werk- en leermethode te verbeteren. We begeleiden je ook in je studiekeuze. Je krijgt meer zelfvertrouwen en motivatie. Daarnaast helpen we je bij de keuze van je middelbare of hogere opleiding.
€480
Business package
exploratie + bilan + 2 workshops + opvolging + grafologische studie
Of je nu ondernemer, zelfstandige, directeur, manager of juist werknemer of werkzoekende bent, dit pakket past bij jou. Business coaching is de perfecte manier om je management- of teammanagementvaardigheden te verfijnen. Met het handschriftonderzoek van uw kandidaten voor de vacature in uw bedrijf helpen wij u bij het vinden van de ideale werknemer. Voor werkzoekenden zal dit pakket u helpen om beter te kiezen voor het soort werk dat het beste bij uw capaciteiten past. Daarnaast helpen we je evolueren naar een betere integratie in het beroepsleven.
€5000
Prevention package
11 zittingen
Dit omvat full life coaching + stressmanagement + burn-out preventie. Dit pakket is speciaal ontworpen voor iedereen die zich overweldigd voelt door stress of druk en/of die het licht aan het einde van de tunnel niet meer kan zien, in het gezins- en/of in het professionele leven. Dit pakket helpt je om je zelfvertrouwen terug te krijgen, beter om te gaan met stress en een burn-out te voorkomen. Life coaching helpt je te evolueren, om uit de vicieuze cirkel te komen waarin je jezelf hebt geplaatst of waarin je jezelf hebt bevonden.
€1300
Couple package
11 zittingen
Heb je problemen in je relatie, of het nu gaat om relationele of seksuele problemen. Is het verlangen of de opwinding niet meer? Heb je iets intiems ontdekt aan je partner of jezelf dat je niet alleen aankunt? Wilt u elkaar terugvinden als een liefdevol stel? Dan is dit pakket ideaal voor jullie, want het omvat sekscounseling + life coaching voor het koppel + huwelijkstherapie. Met dit aanbod zullen we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de dialoog tussen jullie kan worden hersteld, dat jullie elkaar weer kunnen terugvinden. Het is een avontuur om u te helpen evolueren naar tevredenheid binnen uw koppel en op individueel vlak.
€1300
Only you package
11 zittingen
Heb je seksuele problemen en je bent single of je durft niet met je partner te praten? Voel je je niet sterk genoeg om het je dierbaren te vertellen? Weet je niet waar je staat op het gebied van seksualiteit? Dit pakket helpt je om erover te kunnen praten en de balans op te maken van je problemen om verder te gaan. Het omvat inderdaad individuele sekscounseling + life coaching. Wij zullen naar u luisteren en u begeleiden met vriendelijkheid, tact, respect en in alle vertrouwelijkheid.
€1300
White package
8 zittingen
Bepaalde ziekten, kanker, handicaps kunnen een aanzienlijke impact hebben op je seksualiteit. De aankondiging op zich heeft er al een. Het is vaak een taboe-onderwerp. Maar seksualiteit is ook belangrijk voor je gezondheid. Daarom bieden wij u onze seksualiteitscounseling aan, zodat u zowel individueel als als koppel bevredigende seksualiteit kunt vinden. We zullen gevoelige onderwerpen behandelen om taboes te doorbreken en je te helpen je lichaam en je seksualiteit te herontdekken.
€700
Law package
BINNENKOrt VERKRIJGBAAR
Dit omvat een forensische expertise van handgeschreven documenten + een workshop synergologie (studie van menselijk gedrag). Als u notaris, advocaat, politie- of gerechtsdeurwaarder, bankier, enz.. bent, en u twijfelt aan de herkomst van een handgeschreven document of u heeft vermoedens van vervalsingen. Als je jezelf wat meer wilt wapenen om het gedrag van anderen te ontcijferen om je ondervragingsvaardigheden te verfijnen. Dan is dit pakket wellicht interessant voor jou. Wij bieden u namelijk een grondige expertise van de handgeschreven documenten die u ons zult bezorgen om een vervalsing te bevestigen of te ontkennen. Bovendien zullen onze synergologie sessies uw waarnemingsvermogen aanscherpen wanneer u informatie moet inwinnen tijdens de beoefening van uw functie.
BINNENKORT...
Expert package
BINNENKOrt VERKRIJGBAAR
Dit aanbod omvat een forensische expertise van handgeschreven documenten + studie van het handschrift (grafologische analyse) + studie van de lichaamstaal (synergologie).
BINNENKORT...